O nama i opremi

kavoCentar za snimanje zuba  Digital Rendgen 3D (snimanje zuba novi sad)  pruza  bezbednu, kvalitetnu i brzu rendgen dijagnostiku dento-maksilofacijalne regije.

Ukoliko Vam se ukaze potreba za snimanjem zuba uz trenutno najmodernije uredaje i vrhunski edukovano osoblje, pokusacemo da Vam pruzimo uslugu kakvu do sada niste imali.

Snimanja vrsimo u savremeno  opremljenom prostoru u nasem centru u Novom Sadu i garantujemo Vam profesionalnu i brzu uslugu.

Posedujemo napredan uredaj za intraoralne pojedinacne snimke zuba. Zahvaljujuci minimalnoj tzv. Soft radiation opciji, omogucava registrovanje najkvalitetnijih snimaka uz minimalne doze zracenja. Doza zracenja koju pacijent primi tokom snimanja jednog zuba jednaka je pozadinskom dnevnom (prirodnom ili FON) zracenju.

Koristimo inovativan i moderan uredaj namenjen za ocitavanje i digitalizaciju intraoralnih plocica, koji omogucava brzi prikaz intraoralnih snimaka i njihovu obradu na racunarima.

Kavo OP 3D PRO – najmoderniji uredaj u dentalnoj radiologiji koji nudi široki spektar primene kod 2D i 3D tehnologije snimanja, kako jednog zuba tako i podrucja cele kranio–maksilofacijalne regije. Aparat poseduje opciju AES (Automatic Exposure Setting) – kojom se izracunava i nudi minimalna redukovana doza zracenja u odnosu na konstituciju svakog pojedinacnog pacijenta, koja i dalje omogucava izradu superiornih snimaka visoke preciznosti i kvaliteta.

Inace, SKANORA je naziv softvera kojim se snimci obraduju na našim racunarima, transkribovan na srpski jezik. Termin koji je poznat stomatolozima.

Svi snimci u DigitalRendgen 3D centru su dobijeni digitalnom tehnologijom koja nam omogucava mnogo bolji kvalitet slike,a prati standarde u ocuvanju zivotne sredine,jer ne koristi hemijske supstance za razvijanje rendgen filmova.

Prateci digitalni trend razvili smo Desktop i Mobilnu aplikaciju za stomatologe koja omogucava skladistenje i preuzimanje snimaka zuba i vilica preko naseg Digital Rendgen 3D Cloud Servera.

Kontaktirajte nas

Adresa
Alekse Santica 66 (Bul.Cara Lazara 66) Novi Sad
©2018 | DigitalRendgen 3D | Sva prava zadržana